Jelenlegi kapcsolataink és függőségeink

 

Mint ahogy szó volt már róla a korábbiakban a Lucifer-csoport, azaz a világunk valódi irányítói teljesen a háttérben dolgoznak. Ennek érdekében létrehoztak egy pár titkos társaságot és nagyvonalakban megalapozták a jelenlegi vallásokat. Ezeket aztán arra használták fel, hogy a saját érdeküket alátámasztó, hibás, természetellenes tanokat ültessenek az emberekbe. Számos más vallási rendszert is alapítottak, hogy megosztottságban tartják az embereket, és így ne tudjanak együtt dolgozni saját javulásuk érdekében. Elhitették velük, hogy az asztrológia és a gyakorolt tudás sátánista tanok. A vallások segítségével a világ vezetőivé váltak, és egy fergeteges bedogmázási és az intuíció megszüntetését célzó programot indítottak el. Egy idő után azonban ez a módszer is kezdett elavulttá válni, már nem hatott kellőképpen az emberekre, így a "családnak" meg kellett találnia a módját annak, hogyan uralkodhatnának tovább, hogyan folytathatnák hazug tanaik beültetését és az elbutítást, és ekkor jelent meg a tudomány. A mai tudomány ugyanis többnyire szintén az ő találmányuk. Ezzel az indukált tudománnyal tudták átvenni a hit szerepét, amit kifejezetten azért hoztak létre, hogy összezavarjanak bennünket, s amelynek nem sok köze van a valósághoz.

Természetesen nem szeretnék, hogy az ember megismerje az Igazságot. Ezért a hibás információk mellett számos módon vegyszerekkel is mérgezik az embereket, azzal a céllal, hogy közömbösségben tartsák őket. Ezek a vegyszerek főképp a tobozmirigyet gátolják, blokkolják, ami pedig nagyon fontos szerve az embernek, ugyanis ez felel a spirituális képességeinkért. Egy másik mirigy, a csecsemőmirigy pedig, ha tudatosan aktiválnánk, akkor meghosszabbítaná az életünket.

 

A vezető réteg okkult szervezetei a teljes földön megtalálhatóak és az összes társadalmi rétegben tevékenykednek. A kormányokon, bizonyos intézményeken és cégeken, a katonaságon és rendőrségen, a törvényeken, az iskolán, a médián keresztül dolgoznak a politika és különösképpen a bankrendszer segítségével. Lényegében tőlük kapjuk a pénzünket, ők adnak nekünk enni, meleget, lakást, iskolát, szabadságot, egészséget és abszolút mindent ők biztosítanak a számunkra. Egy csapat embert arra képeztek ki, hogy kiszolgálják őket, így minden főbb irányító poszton ott vannak, az egész világunkat vezetik. A királyi és elnöki családok azonban - a közhiedelemmel ellentétben - nem tartoznak a közvetlen tagjaik közé. Ezek a gazdag családok a Lucifer-csoportnak csupán a a kiszolgáló személyzete, akik az anunnaki vérvonalat legtisztábban megőrizték magukban, s ezek a családok a teljes tudatában is vannak ennek. (Diana hercegnő eme felismeréséről, ami egyben a későbbi tragédiájának az okozója is lett).

 

A "család" tagjai tehát elbújnak ugyan a tekintetünk elől, az időszakos érzékleteink elől, ám mégis közöttünk élnek. Aktívan részt vesznek az életünkben, de mi nem vehetünk részt az övékében. Hatalmas földalatti bázisaik, városaik vannak. Időnként ott laknak, időnként pedig a felszínen. Közöttünk vannak és találkozunk is velük, de nem ismerjük fel őket.

Csakhogy manapság egyre jobban lelepleződnek, annak ellenére, hogy mindent megtesznek ellene. Ugyanakkor teljes tudatában vannak annak, hogy ők a korszak kezdetén kifejezetten ezt a feladatot vállalták fel, hogy a Negatív pólust képviselve szellemi és spirituális fejlődésre sarkalljanak bennünket. Tudják, hogy a korszakváltás már folyamatban van és az uralmuk ezzel együtt a végéhez közeledik. Munkásságuk kezdi elérni a célját: az emberi elme olyan fejlődésnek indult, amelyet már nem tudnak a végtelenségig befolyásolni. A játék vége pedig hamarosan az lesz, hogy mind az emberiség, mind az ő lélekcsoportjuk továbblép.  A tisztavérű anunnakik is tisztában vannak a helyzettel, és félnek, hogy az emberk (vagy inkább a Galaktikus Szövetség) legyőzi és elűzi őket. A problémájuk az, hogy nincs hová menniük. A bolygójuknak vége, más égitestek pedig számukra elérhetetlenek. Elérkeztek ahhoz a ponthoz, ahol a Teremtő mint fajt, először megszünteti, majd átalakítja őket. És ők ettől rettegnek…

Előző cikkemben említettem, hogy az anunnakikon kívül számos más idegen faj is látogatta/látogatja a bolygónkat, s hogy jelenleg mintegy 10-15 faj van jelen, s ezek közül még csak nem is mind származik ebből az univerzumból. A legtöbbjük, főleg a fejlettebbek, csak megfigyelnek, tanulmányoznak bennünket, és nem jelentenek veszélyt a számunkra. Viszont van három ellenséges faj is, amelyek közül egy már fel is vette néhány ország kormányával a kapcsolatot, hogy technológiákért cserébe rezet és más, számukra fontos dolgokat vegyen. A kormányok titkos célja az volt, hogy a földönkívüli technológiát nemzetvédelmi célokra használhassák. Ez persze meglehetősen primitív és nevetséges gondolat volt, hiszen az idegenek úgy ejtenek át bennünket, ahogy csak akarnak. Az átadott technológiák sohasem voltak teljes körűek, s ezekből számos katasztrófa történt már, sok emberi áldozattal

 

Számos olyan faj is létezik aztán, akik már réges-régóta ezen a bolygón élnek, régebb óta, mint mi, ám mégsem ismerjük őket, ugyanis olyan elszeparált, vagy földalatti helyeken élnek, ahol nem zavarhatjuk őket. Időnként előfordulnak véletlen találkozások, ám a szkeptikus "tudomány" igyekszik ezeket kimagyarázni, elferdíteni (lásd pl. a hegyi embereket, más néven yetiket, az egyes mocsárvidékeken élő krokodilembereket, vagy a tengerekben élő haltestű, ám emberi lényeket.) Hiába készült róluk számos fotó, és tartottak élménybeszámolót a velük történt találkozásokról emberek, a földönkívüliekhez hasonlóan többségük a süllyesztőbe kerül.

De ami még nagyon fontos a saját szempontunkból, az a Galaktikus Szövetség. Ehhez tudni kell azt, hogy a Föld az egyik úgynevezett tanulóbolygó a galaxisunkban. A lelkek azért inkarnálódnak le ide időről időre, hogy fejlődhessenek. Tekinthető ez egyfajta iskolának, (vagy inkább bölcsödének). Mint ilyen kis nebulók, természetesen nem vagyunk felügyelet nélkül hagyva. Több galaktikus faj szövetséges szemei figyelnek bennünket. Mivel ők pontosan tudják azt, hogy a lélek halhatatlan, így nem szoktak közbeavatkozni, ha pusztán "életveszélyről" van szó. Ha azonban már az egész élettér veszélybe kerül valami folytán, akkor közbeavatkoznak. Mindezt képesek úgy megtenni, hogy mi abból többnyire semmit nem veszünk észre. A Galaktikus Szövetség jelenleg is figyeli az itt folyó eseményeket, és amikor szükségét látják, újból be fognak avatkozni a történésekbe. Épp ezért zajlik olyan „simán” ez a folyamat. Ha ők nem lennének itt, és nem segítenének, már rég kitört volna a háború, és természeti katasztrófák olyan sorozata indult volna meg, amely a Föld lakosságát megharmadolta volna. Egyelőre ők is a háttérben működnek, bár természetesen nekik is megvannak a maguk beépített emberei. Ám ahogy haladunk az időben, és a váltásban, ők is hamarosan fel fogják fedni a kilétüket, és nemsokára minden kiderül.

 

 

Vissza