Az anunnakik és az ősemberek genetikai módosítása

 

Az anunnakik

Az anunnakik eredetileg a Drákó csillag­rendszerből jöttek. Útjuk közben több, más planétán is megtelepedtek hosszabb-rövidebb időre. Egy tipikus sáska-járó fajról van szó, akik csupán addig maradnak egy-egy helyen, amíg fel nem élik a terület készleteit. Bőrük sötétszürke, a szemük pedig hamuszínű. Hüllőszerű testük hátán a gerincük mentén nagy, zöldes-barna tüskék állnak ki a hátukból, a bőrük pedig durva, és különleges, kénes szaguk van. Enni csak húst esznek, de azt sem akárhogyan, hanem egyfajta rituális gyilkosság formájában. Fajuk jellegéből adódóan szükségük van arra, hogy megélésekkel töltsék fel magukat. Ezért a majdani áldozatukat nem ölik meg azonnal, hanem hagyják, hogy előtte minél több félelem gyűljön össze benne. A halál pillanatában a kibocsájtott energia nagyon erős – ők ezt az energiát gyűjtik össze bizonyos kristályokba, amit később szükség esetén felhasználnak. Elegendő megérinteniük ezt a kristályt ahhoz, hogy felvegyék az izgalom rezgését. Őket ez élteti, ennek a félelem-energiának a segítségével élnek.

Semmilyen pozitív megéléssel nem rendelkeznek. Nem ismerik a szeretetet, és nem tudnak pozitívan megnyilvánulni, sőt, ezeket az érzelmeket távol is tartják maguktól. Az Univerzum legsötétebb teremtményei. Nincsen lelkiismeretük, és nem éreznek bűntudatot, sajnálatot, nincs véleményük a rosszról. Az egyedüli céljuk a fajuk túlélése.

A tudásuk azonban ősrégi és nagyon fejlett. Képesek uralni az anyagot, ismerik az Univerzum valós törvényeit, jó asztrológusok. Befolyásolni tudják az emberi elmét, az időjárást, az energiát, csakúgy, mint a lelki nyugalmat, egyszóval bármikor bármit megtehetnek. Oly módon képesek befolyásolni az érzékszerveinket, hogy ha azt akarják, ugyanolyan emberekként látjuk őket, mint amilyenek mi vagyunk.

 

Az anunnakiknak számos forrásból  utánanézhetünk a neten, vagy olvashatunk könyvekből. Így pl. David Icke könyvében, a Felsőbbrendű Titokban. Ez a sumérok agyagtábláinak fordításáról szól, amely táblákat 1850-ben fedeztek fel, Bagdadtól kb. 400 km-re, s melyek szövegét Zecharia Stichin fordította le. A sumér táblák is tartalmaznak információkat egy felsőbbrendű fajról, akiket AN.UNNAK.KI-nak neveznek. A táblák szerint a Nibiru nevű bolygóról jöttek. Stichin az állítja erről a bolygóról, hogy 3600 éves keringési ideje van, ami a Jupiter és a Mars között kezdődik és a Plutón túlra nyúlik, messze a világűrbe. A táblák fantasztikus pontossággal mutatják be a naprendszert és a bolygókat is, megadva a pontos nagyságukat és pályájukat. Stichin azt mondja, hogy ezek az Anunnakik 450.000 éve érkeztek a Földre aranyat keresvén. A mai Afrika egy földterületére szálltak le, hogy kibányásszák az altalajkincseket. Az elején a bányákban csak az anunnakik dolgoztak, de idővel ezek fellázadtak és az elit úgy döntött, hogy egy hibrid fajt hoz létre, amely képes a munkára. Több lehetőséget is megpróbáltak, de végül az ember mai alakjánál maradtak. A táblák leírják, hogy olyan genealógiai vonalakat is létrehoztak, amelyek az ők nevükben kormányozhattak, sőt elmeséli azt is, hogy jöttek létre a királyságok.

 

A Föld lakosságának genetikai módosítása

Mintegy ötszázezer évvel ezelőtt, leszállt a Földre egy űrhajó, amelynek utasai talaj- és vízmintát vettek, majd elmentek. Később azonban több űrhajó is érkezett vissza, hogy megtelepedjenek itt. Anunnakiknak hívták magukat.

A Föld bolygóra érkezésük célja az ásványkincsek kitermelése volt, főként aranyra, kristályokra és más típusú ásványokra volt szükségük. Az anyagok nagy részét haza szállították. Általában az űrhajóik építésénél használták fel ezeket, de a fajfenntartás érdekében is szükségük volt ezekre, a szertartásaikhoz.

Az akkor itt élő ősemberek túl fejletlenek voltak ahhoz, hogy az anunnakik megtanítsák őket a fejlett gépeikkel való munkára, így a visszatérésükkor egy másik bolygóró, nevezetesen az Inuakiról hoztak magukkal rabszolgákat, és őket kezdték el dolgoztatni. Azonban problémák merültek fel, egyrészt mert a kitermelés sokkal lassabban ment a vártnál, másrészt az inuakik lázadást robbantottak ki. Ez arra késztette az anunnakikat, hogy valamiképpen mégis csak munkára késztessék a földi elő-embereket. Arra a megoldásra jutottak, hogy módosítják a Föld lakosságának genetikai kódját. Csakhogy a felhasznált DNS-t nem közvetlen maguktól vették, hanem az inuakiktól, akik kódjait már korábban felülírták a sajátjukkal. A Föld akkori genetikai állományára rátevődött az inuaki genetikai állomány, és így jött létre a mai emberi faj.

Jóval később, kb. negyvenezer éve, a létező DNS-re az anunnakik rátették a saját genetikai anyagjukat is, mert eljutottak ahhoz a ponthoz, amikor az emberek kezdtek ráeszmélni, hogy kik is ők valójában, és az anunnakik arra gondoltak, hogy ha a módosítással hasonlóvá teszik az emberek testfelépítését a sajátjukhoz, akkor talán jobban elfogadják majd őket. Ekkortól tehát a földi emberek zöme az inuakik, az anunnakik és a primitív emberek DNS kombinációjával rendelkezett. A második módosítást azonban nem sikerült a teljes lakosságra megcsinálni, és ezért egyfajta keveredés alakult ki azok közt, akik közvetlenül az anunnakiktól kapták meg a DNS-t, és akik az inuakiktól rendelkeztek ezzel. Voltak tiszta vérvonalak is, akik megőrizték az anunnaki vér tisztaságát (az úgynevezett kék-vérűséget...). Egyes csoportok, családok olyannyira vigyáztak erre, hogy a mai napig is léteznek eme „tiszta vérvonalak”. Ezek a családok abszolút tiszteletben tartják a származásukat és nem fogadják el a vérkeveredést.

 

Ám az anunnakikon kívül számos más idegen faj is látogatta/látogatja a bolygónkat. Közülük többen szintén befolyásolták az emberi DNS-t, ha nem is a bolygó teljes lakosságára nézve. Jelenleg mintegy 10-15 faj van jelen, s ezek közül még csak nem is mind származik ebből az univerzumból. A legtöbbjük, főleg a fejlettebbek, csak megfigyelnek, tanulmányoznak bennünket, és nem jelentenek veszélyt a számunkra. A legtöbben a Szíriusz rendszerből jöttek (ezekről a látogatásokról a hun-magyar rovósámán őseink is precízen beszámolnak az Arvisurákban). De más naprendszerekből is jöttek ide idegenek, pl. a Milonáról, és szinte valamennyien be is avatkoztak az evolúcióba. De ez a két faj segített a legtöbbet, nekik köszönhetően jutottunk el olyan gyorsan a jelenlegi formánkhoz és képességeinkhez. Nélkülük sokkal hosszabb ideig tartott volna ez a folyamat. Ők egyébként nem három, hanem négy-dimenziós lények, vagyis az ő testük sokkal magasabb rezgésű, inkább energetikai. Sok ezer évre volt szükségük, hogy olyan testet alkossanak, amely képes itt élni. Hosszú ideig jöttek-mentek a bolygók között. De a fajuk a mai napig is létezik ezeken a bolygókon. Gyakran meglátogatták a földet, most, a korszakváltás küszöbén pedig folyamatosan itt vannak és felügyelnek bennünket, illetve magának a váltásnak a folyamatát.

 

Vissza