Földönkívüli testvéreink üzenetei

 

Ha az életben nem is, de fotókon bizonyára mindenki látott már úgynevezett gabonaköröket. Időnként a televízióban is fel-felbukkan egy, bár csak ritkán, és akkor is inkább csak a gúny tárgyát képezi, mintsem hogy megmagyaráznák azok keletkezésének okait.  Érdekessége ezeknek a jelenségeknek, hogy a gabonaszárakat olyan finoman, óvatosan "nyomják" a földre, hogy a meghajlásuk dacára semmilyen különösebb sérülés nem keletkezik rajtuk.  A legtöbb gabonakör mérete a néhány métertől a több száz méterig is terjedhet. A leggyakoribbak a különféle kör alakzatok, de ezeken kívül szögletes formák is fel-feltűntek a földeken. Évekkel korábban még egyszerűbb ábrák jelentek meg, az utóbbi időkben azonban meglehetősen bonyolult ábrák is születtek. Egy-egy ilyen műalkotás akár több ezer független elemből is állhat, és minden egyes apró rész valamilyen módon az egész összhatását hordozza. Egyenes vonalakat alig tartalmaznak. Érdekes, hogy a területeket bevizsgáló kutatók megállapításai szerint az elhajlott növények nem pusztulnak el (mármint a valódi gabonakörökben), hanem szabályosan fejlődnek tovább, csak szinte vízszintes irányban. A talaj szerkezete azonban többnyire megváltozik és a növényeken is előfordulnak jellegzetes elváltozások.

A felvilágosultabb emberek hiszik azt, hogy ezek a jelek egyfajta üzenetek bizonyos földönkívüli testvéreinktől, míg a szkeptikusok minden igyekezetükkel azon vannak, hogy a lehető legjobban lejárassák a témát. Természetesen vannak és bizonyára lesznek is  olyanok, akik merő jópofaságból és ugratásból legyártanak néhány ilyen gabonakört. Ám a többségük valódi. Egyes geometriai alakzatok annyira bonyolultak és olyan rövid idő alatt jöttek létre (egyik napról a másikra), hogy keletkezésüket lehetetlen emberi csínytevéssel magyarázni. A gabonaszálak dőlését pedig a MIT kutatóinak csak mikrohullámú sugárzással sikerült szimulálniuk. Mára már több szemtanú is jelentkezett, akik végignézték az ábrák keletkezését, sőt néhányuk pedig még videó felvételt is tudott készíteni.  Ezek szerint az adott terület fölött először megjelenik néhány plazmagömb, amelyek keringve körbepásztázzák a helyet. A gabonaszárak megdöntése pedig hihetetlenül gyorsan, pillanatok alatt és szinte egyszerre történik, hang hatására. Sokan eközben furcsa búgó hangot is hallanak.

A gabonakörök mára már szinte az egész világon elterjedtek. Leggyakrabban talán Angliában bukkannak fel, de találtak ilyeneket Kanadában, az USA-ban, Oroszországban, Ausztráliában vagy például Japánban is. Összességében több ezer esetről tudunk. Sőt, ugyanilyen köröket megfigyeltek hóban, jégen, és a sivatag homokjában is, az Anktartisztól a Szaharáig szinte mindenütt.

De ha valóban a földönkívüli testvéreink jelzései ezek, vajon mit akarnak üzenni nekünk velük? Nos, ezek megfejtéséhez leginkább az időfizikai tudásunkat kell elővennünk. A kör (mint nulla) jelenti a világmindenséget, a határtalan teret, a korlátlan időt a végtelenben. Ez Isten anyagi aspektusa, ez az abszolút semmi, amely azonban képes mindent világra hozni, és mindent visszavenni és elnyelni. A kör a körben a Víz (tardion) megjelenítője, míg a kisebbtől a nagyobbig sorakozó körök csoportja, vagy a hegyesszögben végződő alakzatok pedig a Tüzet (tachion) jelképezik, és azt is érzékeltetik, hogy a Tüzet a Víz löki meg Tűz, vagyis a  fény sebességénél gyorsabb sebességre. Ezek szerint igen sokat tudhatnak a világ keletkezéséről és működéséről.

Íme néhány tavaly készült gabonaábra, melyek egyrészt a bonyolultságuk, másrészt az időfizikai jelentésük miatt sem készülhettek tréfás kedvű diákok unalmas óráiban:

   

   

   

   

   

 

 

Még több érdekesség a témáról ezeken a linkeken található:

http://www.youtube.com/watch?v=Ql1PPkZiHl8

http://www.youtube.com/watch?v=DRwzK6xFo_c

http://consciouslifenews.com/best-crop-circles-2012-amazing-video/1144859/

http://www.youtube.com/watch?v=jE8U1SQKfRI

 

Vissza